Innovatieve hockeystick

De Fantastick is een innovatieve hockeystick speciaal ontwikkeld voor kinderen. De stick heeft unieke vormen, design en materialen.

Materiaal

De Fantastick bestaat uit een twin channel constructie. Omdat de stick bestaat uit een unieke combinatie van glasfiber verstevigd met Carbon is de stick slijtvaster dan bijvoorbeeld een houten stick.

De Smile

De stick heeft een midi haakje met een speciaal kuiltje ‘de Smile’ die het dribbelen vergemakkelijkt omdat de bal makkelijker is mee te nemen met het haakje.

Dubbele V-grip driehoekjes

De driehoekjes op grip van de Fantastick helpen bij het aanleren van de zogenaamde dubbele-V grip bij pushen, drijven en dribbelen.

De Dribble Grip

Uniek onderdeel van de Fantastick is de Dribble Grip. Gemaakt van duurzaam kunststof past het precies op de Fantastick. De Dribble Grip kan op de Fantastick bevestigd worden als de indian dribble (dribbelen) geoefend wordt. Het losjes houden van de rechterhand (als een kokertje) is dan makkelijk en leuk om te oefenen.  (vergelijkbaar met het oefenen met het WC rolletje).
Dribble Grip Handleiding

Ergonomie

De maatvoering, afmetingen en gewicht van de stick is afgestemd op kinderen van 3-7 jaar. Deze maatvoering is tot stand gekomen na ergonomisch onderzoek. De stick is verkrijgbaar in 4 types en in zes maten: 21″, 24″, 26″, 27″, 29″ en 30″.

Welke stick past?

Meer informatie over Basistechnieken?